FÖRRÄTT
Gravad sik med rödbetspuré, picklade gula morötter, grönkålschips och örtolja, GF, LF |
149:- |
Oxtartar med Grevéost, skogssvampar, rapsolja, picklade senapsfrön, karamelliserade lökringar och örter. GF, LF | 159:- |
Rödbetstartar med koriander, picklad lök, rischips, tångkaviar, senap, rapsolja och örter. VEG. GF, LF | 115:- |
VARMRÄTTER
Lammlägg med Hasselbackspotatis, puré på gul morot och vitlök, blomkål, rödbetor och rödvinssås. GF | 350:-
|
Rökt Kukkolasik med gräddfilssås och potatis. G, L | 249:- |
Dopp i kopp. Traditionell tornedalsk rätt Gravad lax, rökt Kukkola-sik, Västerbottenost, kokt potatis, örtolja samt smörkopp med lök och örter. G, LL |
260:- |
Cannelloni med spenat, tomatsås och Västerbottenost. LL, VEG | 195:-
|
Renskvaspanna med lingon | 395:- |
BARNMENY
Dopp i Kopp – rökt sik och smörkopp. G, LL | 89:- |
Pannkakor 3 st/6 st med grädde och hallonsylt. | 69:-/99:- |
Köttbullar 6 st/12 st med gräddsås, potatismos och rårörda lingon. G, L | 69:-/99:- |
PIZZA | |
Kallrökt polarregnbåge, pepparrotskräm, mix av mozzarella och cheddar, toppad med Nordica mix. | 155:- |
Norrländsk kebab: strimlat renkött, tomatsås, mix av mozzarella och cheddar, serverad med vitlökssås. | 155:- |
Skinkpizza: tomatsås, skinka, mix av mozzarella och cheddar. | 125:- |
Margarita: tomatsås, mix av mozzarella och cheddar. (vegansk på begäran) |
115:- |
Vegetarisk rom-pizza: röd tångkaviar, pepparrotskräm, mix av mozzarella och cheddar, blandande gröna blad och rostade solrosfrön. VEG | 130:- |
Sikromspizza med crème fraiche, potatis, och rödlök. | 395:- |
DESSERT
Vaniljglass med nordiska bär och vispgrädde. GF 129:-
Pavlovatårta med blandade bär och vaniljgrädde. LL, GF 169:-
Hallonsorbet med färsk frukt och vispgrädde. MF, GF 129:-
Många av våra rätter går att anpassa om du behöver någon specialkost.
LL-låglaktos L-laktosfritt Vegan -ej animaliska produkter
G-glutenfritt M-mjölkfritt Veg -lakto-ovo-vegetariskt